Home » Doorstroom & Ontwikkeling

Hoe benut u het potentieel van uw mede­werkers en geeft u hun de ruimte om te groeien?

Ongetwijfeld heeft mede­werkers in dienst die tegen hun taak op­gewas­sen zijn én die door willen groeien.

Met name deze medewerkers vragen alle aandacht van u. Aan u de taak ervoor te zorgen dat zij door kunnen groeien en u niet ontgroeien. Om er zeker­der van te zijn dat hun volgende stap ook een succes wordt, kunnen de mede­wer­kers het beste een test af­nemen. U laat zo bovendien zien dat u samen verder wilt en dat u ook zorgvuldig om­gaat met het proces van groei en door­stroom.

doorstroom_ontwikkeling-effect_heteigenvermogen

Doe alles wat in uw vermogen ligt met de beste tool van Nederlandse bodem

UwKapitaal_HetEigenVermogen

Tarief € 1295,-

hetkapitaal

Met HetKapitaal laat u uw menselijk kapitaal beter renderen. Uiteraard vraagt dit  om een op de medewerker afgestemde aanpak. HetKapitaal van HetEigenVermogen is de maatwerk­oplossing en kan ook worden ingezet om een medewerker te motiveren, als blijkt dat hij/zij minder geschikt is voor een beoogde functie. Tenzij u het principe van ‘up or out’ hanteert. Wij gaan graag in overleg met u om te kijken naar de toepassings­mogelijk­heden voor uw organisatie.

Kenmerken

Instroom
mede­werkers
Een goed uitgevoerd assessment werkt als een filter, dat de kans op een mismatch aanzien­lijk verkleint. heteigenvermogen biedt hiervoor 4 interessante tools.
Door­stroom & ontwikke­ling

Hoe zorgt u ervoor dat mede­werkers die tegen hun taak op­gewas­sen zijn én die door willen groeien dit ook echt kunnen en u niet ontgroeien? heteigenvermogen biedt hiervoor de oplossing.

Carrière-
switch

Het komt voor dat medewerkers ervaren dat ze niet meer op hun plek zijn in hun werk. heteigenvermogen kijkt ook nu graag met u en de medewerker mee en verder.

Team-
samen­stelling
Wilt u weten wie het beste welke rol kan vervullen binnen een team? En of, gelet op de doelstellingen en de persoonlijkheden van de leden, de teamstelling evenwichtig is? heteigenvermogen biedt u inzicht.
Func­tioneren

Door vragenlijsten krijgt u meer inzicht in het functioneren van mensen in relatie tot hun persoonlijkheid. heteigenvermogen heeft hiervoor diverse testen ontwikkeld.
Instroom
mede­werkers

Een goed uitgevoerd assessment werkt als een filter dat de kans op een mismatch aanzien­lijk verkleint. HetEigenVermogen biedt hiervoor 4 interessante tools.

Door­stroom & Ontwikke­ling

Hoe zorgt u ervoor dat mede­werkers die tegen hun taak op­gewas­sen zijn én die door willen groeien dit ook echt kunnen en u niet ontgroeien? HetEigenVermogen biedt hiervoor de oplossing.

Carrière-
switch

Het komt voor dat medewerkers ervaren dat ze niet meer op hun plek zijn in hun werk. HetEigenVermogen kijkt ook nu graag met u en de medewerker mee en verder. 

Team-
samen­stelling

Wilt u weten wie het beste welke rol kan vervullen binnen een team? En of, gelet op de doelstellingen en de persoonlijkheden van de leden, de teamstelling evenwichtig is? HetEigenVermogen biedt u inzicht.

Func­tioneren

Door vragenlijsten krijgt u meer inzicht in het functioneren van mensen in relatie tot hun persoonlijkheid. HetEigenVermogen heeft hiervoor diverse testen ontwikkeld.

Blijf op de hoogte van de eindeloze mogelijkheden van hetkapitaal

Meld u aan voor onze nieuwsbrief