DIA-adviseur Werknemer | Regio Zuid | 32-40 uur per week

Over Volandis

De missie van Volandis is ‘Elke vakkracht in de Bouw & Infra gaat gezond met pensioen!’ Dit is nog niet zo vanzelfsprekend in elk bouw- of infrabedrijf. Als sectorinstituut voor arbeidsveiligheid en duurzame inzetbaarheid willen wij aanjager zijn van de verandering naar #WerkVeilig, #HoudPlezier en #KijkVooruit.

Wat ga je doen?

Als DIA-adviseur Werknemer ga je op locaties van arbodiensten of werkgevers in gesprek met werknemers, direct aansluitend aan hun 4-jaarlijkse medische onderzoek (PAGO). Je laat hen, aan de hand van de pijlers Werk veilig, Houd plezier en Kijk vooruit, reflecteren op hun eigen duurzame inzetbaarheid. Je adviseert en motiveert werknemers bij het zetten van stappen die hun duurzame inzetbaarheid bevorderen. Het team bestaat uit een vast team DIA-adviseurs en een flexpool van ruim twintig freelance professionals.

Werkzaamheden

Herken jij jezelf hierin?

Wat bieden wij jou?

Teamfit-HetEigenVermogen_effect

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur je curriculum vitae en motivatiebrief naar Het Ontwikkelbuffet info@hetontwikkelbuffet.nl. Met vragen kun je terecht op hetzelfde e-mailadres, of door tele­fonisch contact op te nemen met Dick Wildeboer of Wouter Preller tel. 0172 – 49 77 17. In een latere fase van de procedure wordt een assess­ment ingezet.